Πως συμπληρώνουμε νερό σε λέβητες φυσικού αερίου;

//Πως συμπληρώνουμε νερό σε λέβητες φυσικού αερίου;
Λέβητες Φυσικού Αερίου

Σήμερα θα δείξουμε πως γίνεται η διαδικασία σε επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου IMMERGAS. Αν και η διαδικασία είναι ίδια σε όλους τους επίτοιχους καυστήρες φυσικού αερίου, αλλάζει το χρώμα της βάνας που πρέπει να ανοίξουμε. Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα δείξουμε κι άλλους καυστήρες, γιατί το πιο συνηθισμένο φαινόμενο είναι να πέφτει η πίεση στους λέβητες και να χρειάζονται κατά τακτά διαστήματα συμπλήρωση νερού, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Στο κάτω μέρος του λέβητά σας υπάρχει ένα βανάκι, όπως αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Λέβητες Φυσικού Αερίου

Γυρίζουμε το βανάκι 3 – 4 στροφές αντίθετα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού, μέχρι η πίεση να φτάσει στο 1,5 περίπου bar και ξανακλείνουμε τη βάνα. Αν δεν κλείσουμε τη βάνα εγκαίρως και η πίεση ανέβει αρκετά, μπορούμε να μειώσουμε την πίεση του λέβητα, κάνοντας εξαέρωση σ’ ένα σώμα καλοριφέρ, βγάζοντας 1 με 1,5 ποτήρι νερό.

Αν ο λέβητας δεν ξεκινήσει να λειτουργεί, αφού έχει ανέβει η πίεση στην επιθυμητή τιμή, μπορούμε να κάνουμε reset. Στην GAS-SERVICE, είμαστε ειδικοί στις συντηρήσεις καυστήρων λεβήτων φυσικού αερίου και πετρελαίου, καθώς και στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Blog και τη σελίδα μας και ενημερωθείτε για όλα τα θέματα θέρμανσης και οικολογίας. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πρώτοι για τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας!

Λέβητες Φυσικού Αερίου

Η εταιρεία GAS SERVICE εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης καυστήρων πετρελαίου και αερίου εδώ και 38 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί πουθενά!