Εταιρεία

/Εταιρεία

Προϊόντα μέγιστης ασφάλειας και λειτουργικότητας

Σε συνεργασία με κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατασκευής και διάθεσης καυστήρων, η εταιρεία GAS SERVICE παρέχει στους πελάτες της, προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Το όραμα μας!

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για νέες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στη συντήρηση και επισκευή καυστήρων αερίου και πετρελαίου, λεβήτων και κυκλοφορητών, με σκοπό να μπορεί να σας προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, παρακολουθεί εντατικά πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καυστήρων της Ευρώπης.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία GAS SERVICE και την εγγύηση του ονόματος Γεώργιος Παππάς και δείτε τη διαφορά στην απόδοση του καυστήρα και του λέβητα σας, καθώς επίσης και στη τσέπη σας, αφού μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από 10% έως 30%!

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων & υπηρεσιών

Ειδικότερα, στη γκάμα των προϊόντων μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά καυστήρων, όπως μπεκ, αντλίες πετρελαίου, μετασχηματιστές, φωτοκύτταρα, σπιράλ, ηλεκτρονικά (αυτόματοι καύσης), ακίδες, καθαριστικά καυστήρων, θερμοστάτες αποστάσεως, θερμοστάτες χώρου, ωρομετρητές αυτονομίας, πυκνωτές καυστήρων – κυκλοφορητών, φίλτρα πετρελαίου και ηλεκτροβάνες αυτονομίας.

Έχετε πρόβλημα με τον καυστήρα σας;